Musaca de cartofi cu carne vita

de housy in Vita, 26 Iun 2010 | 21560 vizualizari

 

inspirata din bucataria turceasca, dar adaptata nitel

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne tocata de vita
  • 8 cartofi mijlocii
  • 50 gr margarina
  • 1 ceapra
  • putin ulei
  • 50 gr branza telemea nu foarte sarata
  • 3-4 linguri sos de rosii
  • pesmet pentru tapetat tava
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi cu carne vita:

 carnea tocata se caleste impreuna cu ceapa taiata cubulete marunte.

 cartofii se fierb si se face din ei un piure gros, la care se adauga margarina

 tava de cuptor se unge cu putina margarina si se tapeteaza cu pesmet

 se pune uns trat de piure, peste care se aseaza jumatate din carnea calita

 se mai aseaza un strat de piure, si inca un strat din carne

 la sfarsit se rade telemeaua peste

 si se stropeste cu putin sos de rosii.

 sare si piper 

 se da  la cuptor pentru 30-40 minute.

 

                                                    Cu asta sigur trece foamea !

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi cu carne vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rocsi 1

26.06.2010, 17:20

mama de cand nu am mai mancat o musaca...iau de la tine

housy 1

26.06.2010, 20:24

be my guest rocsi

babi5 1

23.08.2013, 08:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Vita chinezeasca picanta, cu ardei si sparanghel alb